Thursday, 23 June 2011

~ best friend. I Love You.

assalamualaikum.



best friend.

aku suka cerita tentang sahabat karib. bagi aku sahabat karib ni memang benda paling masyuk sekali. aku lebih tabik doink toink kepada bonding sahabat karib daripada bonding cinta segala bagai sehidup semati ni.

many people will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints in your heart.

-eleanor roosevelt-

nak cari kawan sejati memang susah. cinta antara kawan ni macam cari pasir putih dalam kabus pagi yang tebal. haha. perumpamaan yang senget gila aku bagi. but! it's true la yang nak cari kawan ni bukan benda mudah.

ada kawan yang akan ikut kita. bila kita banjir sebab sedih, dia pun akan berstunami bermuram durja dengan kita. bila kita gembira lompat2, dia pun akan gembira suka suki dengan kita sampai jerit guling2.

aku pasti semua orang ada sahabat karib. kannn? 


tak kira la best friend korang sama jantina ke ataupun lain jantina ke, yang pasti hidup ni kena enjoy! hehe.

a best friend is like a four leaf clover, hard to find and luck to have.

hope semua orang dapat kawan baik yang betul2 baik la ye. jangan tersilap pilih la!


live well or live hell, we choose. remember that. :)


-identiti dirahsiakan-


sorry entry ni crap sebab aku nak rushing baca biology. =,=' 




sudah baca thank you =)

4 orang berbicara:

cik_zetty said... BALAS

alololo comelnye, i luv my bestfriend too muehehe :D

naz & sya said... BALAS

@zati ~ aku pun suka N love bestfriend aku. haha.

chibi said... BALAS

btul2 ^^...frenship forever

dcna said... BALAS

live well or live hell, we choose :)

copyright@SEGALA PENULISAN TERCATIT DI BLOG NIE HAK MILIK CINTA DAN MANUSIA